Telif ve İçerik Hakları
 

TELİF HAKKI

 

Dizaynınızı tasarladığınız ürünün üzerinde görmek istiyorsanız, lisanslama ve telif hakkı kurallarını aşağıdaki şekilde kabul etmeniz gerekmektedir.
 
- "Gönderdiğim resim, tasarım, yazının, fotoğrafın, logonun ticari lisansı ve üretme hakkı bana aittir."
 
 
- " Eğer, herhangi bir sebeple, kullandığım tasarımın lisans sahibi Canegem Bilişim LTD. ŞTİ.(t-shirtbastir.com) ile bağlantı kurarsa, hemen bana yönlendirilecektir."
 
 
- " Üçüncü şahıslara ait telif hakkı ile korunan bir dizayn kullanmak ciddi bir suçtur ve ağır cezaları vardır."
 
 
- " Şahsımdan kaynaklanan bu tür sorunlarla ilgili Canegem Bilişim LTD. ŞTİ.(t-shirtbastir.com) her türlü hukuki yola başvurabilir."
 
 
Canegem Bilişim LTD. ŞTİ. (t-shirtbastir.com) İÇERİK HAKLARI
 
- Site içeriğinde bulunan tüm yazılı ve görsel unsurlara ait haklar Canegem Bilişim LTD. ŞTİ.(t-shirtbastir.com)'ye veya içerik sağlayıcılarına ait olup, Canegem Bilişim LTD. ŞTİ.(t-shirtbastir.com)’nin yazılı izni olmadan, kısmen veya tamamen kullanılması, kopyalanması, değişiklik yapılması, ticari amaçla elde bulundurulması yasaktır.
 
 
- Ziyaretçi, siteyi kullanırken, tüm işlemlerinden kişisel olarak sorumludur. Doğabilecek zararlardan, Canegem Bilişim LTD. ŞTİ.(t-shirtbastir.com) sorumlu tutulamaz.
 
 
- Canegem Bilişim LTD. ŞTİ.(t-shirtbastir.com), içeriğindeki kullanıcılar tarafindan iletilmiş görüş ve düşüncelerinden sorumlu tutulamaz.
 
 
- Canegem Bilişim LTD. ŞTİ.(t-shirtbastir.com) veritabanında sakladığı site üyelerine ait bilgilerin güvenliğini mümkün olduğunca korumaya çalışır, fakat hacking ve benzeri dış müdahaleler ile olabilecek zararlardan Canegem Bilişim LTD. ŞTİ.(t-shirtbastir.com) hiç bir sekilde sorumlu tutulamaz.